Foto: Castellum.
Publicerat 11 maj, 2017

Castellum erbjuder gratis cykelservice i Växjö

Under hållbarhetsveckan som pågår mellan den 13-20 maj erbjuder fastighetsbolaget Castellum kostnadsfri cykelservice till sina hyresgäster i Växjö.

– Vi vill uppmuntra till ökad cykling – det är bra både för hälsan och miljön, säger Jenny Rungegård, Castellums affärsområdeschef i Växjö.

[ Annons ]

Castellum i Växjö äger och förvaltar sex kommersiella fastigheter, bland annat World Trade Center, och har cirka 200 hyresgäster med totalt 2 000 medarbetare. I samarbete med Cykel och Fritidscenter i city erbjuds nu samtliga hyresgäster att utan kostnad lämna in sina cyklar för service.

– Under hållbarhetsveckan uppmuntrar vi både våra hyresgäster och vår egen personal till lite extra eftertanke, i stort som i smått; till exempel att skriva ut dubbelsidigt, att välja cykel eller kollektivtrafik framför bil och att äta vegetariskt, säger Jenny Rungegård.

Hållbarhetsarbetet är en grundsten inom Castellum. Bolaget har flest miljöcertifierade fastigheter i Sverige och jobbar långsiktigt och brett, från energibesparingar och minskad koldioxidpåverkan till avfalls- och vattenhanteringsfrågor.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]