[ Annons ]

Rickard Langerfors blir ny VD på bostadsbolaget Klövern.
Publicerat 28 augusti, 2023

Byte i Klöverns topp

Rickard Langerfors blir ny VD på bostadsbolaget Klövern. Han tar över från Patrik Mellgren den 11 september

Det är från Nrep, Klöverns nya majoritetsägare, som man hämtat Rickard Langerfors. Där är han för närvarande chef för Nreps bostadsutveckling i Sverige.

– Jag ser fram emot att utveckla och expandera Klövern med dess utmärkta byggrättsportfölj, kompetenta personal med goda strukturer och skapa avtryck i stadsbilden och med ett stort fokus på hållbarhet, säger Rickard Langerfors.

[ Annons ]

Han har tidigare varit vice VD för Magnolia Bostad och även arbetat i ledande positioner på Skanska och HSB. På Klövern finns att göra. Bolaget har avropat byggstart för 800 lägenheter under hösten. Målsättningen är att byggstarta mellan 2 000 och 3 000 lägenheter per år.

– Jag är stolt över allt det som jag tillsammans med teamet på Klövern har lyckats åstadkomma de senaste åren. I en utmanande marknad har vi skapat ett välstrukturerat bostadsbolag och framgångsrikt förädlat byggrätter för 24 000 bostäder. Med finansiering säkrad via Nrep kan Klövern bli en av de mest framträdande bostadsaktörerna på den svenska marknaden under de kommande åren, säger Patrik Mellgren.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]