Publicerat 27 februari, 2019

Bygget av Brf Lokomotivet tuffar igång

Trots vikande konjunktur meddelar Riksbyggen att man har haft en stark försäljningsstart för de 48 lägenheterna i Brf Lokomotivet i Eskilstuna. Nu börjar bygget i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden.

Intresset för de nya bostäderna i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden var stort redan vid säljstarten, runt 1 000 personer fanns i intressekön.

[ Annons ]

– Det är väldigt roligt att Brf Lokomotivet har fått ett så fint mottagande av kunderna i Eskilstuna. Det är också mycket fina lägenheter med generösa uteplatser/balkonger. Några av lägenheterna har takterasser på upp till 43 kvadratmeter och läget vid Eskilstunaån är perfekt med närhet till bland annat badhus, sportaktiviteter, kulturevents, museer och god mat, säger Jonas Brändström, säljare på Riksbyggen Bostad i ett pressmeddelande

Riksbyggen har, tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB, fått i uppdrag att utveckla och uppföra totalt 400 nya bostäder i totalt tre. Brf Lokomotivet består av 48 lägenheter fördelade på två huskroppar i ljusgrått tegel med fyra våningar vardera

– Hållbarhet är viktigt för oss på Riksbyggen och därför bygger vi hus som certifieras med Miljöbyggnad Silver samt skapar en trivsam innergård med gröna ytor, mindre träd och varierad växtlighet, Jonas Brändström.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]