[ Annons ]

Bild: Brinova.
Publicerat 2 november, 2020

Brinova köper i Karlskrona

Brinova Fastigheter köper en fastighet med planlagd mark för att uppföra en byggnad i tre plan i Karlskrona. Tillträde skedde den 30 oktober.

Karlskrona Skeppsbron 4 är en fastighet som är belägen vid entrén till Karlskrona. Planen är att uppföra en modern och klimatsmart byggnad om cirka 1 450 kvadratmeter LOA på 3 våningar, med byggstart under hösten 2021.  Brinova äger idag ett intilliggande fastighetsområde med hyresgäster som tex Karlskrona kommun och Försäkringskassan. För att möta det stora intresse som finns att expandera eller att etablera sig inom detta område, blir denna kommande nyproduktion en viktig del för den fortsatta utvecklingen.

Fastigheten förvärvas för 2,6 miljoner kronor och investeringen beräknas till 45 miljoner kronor. Beräknat hyresvärde uppgår till 3,3 Mkr.

[ Annons ]

– Karlskronas absolut bästa läge, både med tanke på närheten till infarten till Karlskrona, placeringen på kajkanten och intill vårt befintliga fastighetsområde Lindblad 24. Det blir ett lönsamt tillskott till vår fastighetsportfölj i Karlskrona och en möjlighet för våra befintliga och nya hyresgäster att flytta in i moderna, klimatsmarta lokaler med fantastisk utsikt över vattnet, säger Per Johansson, vd Brinova.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]