Publicerat 11 januari, 2021

Boris Lennerhov blir ny styrelseordförande i Trianon

Fastighetsbolaget Trianons styrelse har utsett vice ordförande Boris Lennerhov till ny styrelseordförande fram tills nästa årsstämma. Boris Lennerhov är även ordförande i Gekås Ullared. Det framgår av ett pressmeddelande.

Trianons nuvarande styrelseordförande Mats Cederholm har på egen begäran och i enlighet med vad som tidigare kommunicerats, valt att lämna bolagets styrelse. Avsikten var att lämna över till Boris Lennerhov redan vid årsststämman i fjol, men omständigheterna kring pandemin gjorde att bytet sker först nu. Boris Lennerhov har varit styrelseledamot i Trianon sedan 2017 och vice styrelseordförande sedan 2020.

Mats Cederholm har haft rollen som Trianons styrelseordförande under tio år. Han kommer inom kort att fortsätta sitt engagemang som styrelseordförande i ett av Trianon och Wallfast nybildat bolag som ska driva ett stort stadsutvecklingsprojekt med nyproduktion av bostäder i Burlöv.

Trianons valberedning kommer inom ramen för sitt uppdrag att lämna förslag avseende styrelsens sammansättning och styrelseordförande inför årsstämman 2021.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]