Fredrik Uhrbom Foto: Clas Ohlson
Publicerat 16 augusti, 2018

Bonnier fastigheter hyr ut till Clas Ohlson

Clas Ohlson flyttar sitt Stockholmskontor till den före detta biografen Riviera på Sveavägen. Förutom kontor öppnar även det nya konceptet Clas Ohlson Lab store i lokalerna.

Lab store är ett kombinerat servicecenter och testlabb och öppnar i slutet av oktober. Tanken är att man här ska arrangera olika typer av kundevent, som exempelvis smarta lösningar för att förenkla livet i hemmet.

[ Annons ]

– Vi har varit på jakt efter en lokal med rätt läge och som har det där lilla extra. En lokal där vi kan skapa en riktig ”hemma hos känsla”. Vi kommer dels att flytta vårt Stockholmskontor hit, men också en flexibel ”lab store” där vi testar nya koncept och kan arrangera olika aktiviteter. Det blir en mix av kontor och butik som är värdefullt för oss i vår ambition att komma närmare kunden i allt vi gör, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef för Clas Ohlson.

På Bonnier fastigheter är man nöjd över att få Clas Ohlson som hyresgäst.

– Vi är glada över att Clas Ohlson valt den här fantastiska lokalen till sin nya spännande satsning. Precis som Clas Ohlson vill vi på Bonnier Fastigheter vara nära kunden och samverka i utvecklingen av lokaler, fastigheter och stadsrum. Vi har ägt detta kvarter i nästan 100 år och Clas Ohlsons nya spännande koncept passar mycket bra i den utveckling som skett på Sveavägen de senaste åren. Välkomna, säger Tomas Hermansson, VD för Bonnier Fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]