[ Annons ]
Publicerat 11 april, 2019

Bli mer mobil med Real

Ny teknik ställer nya krav men erbjuder också nya möjligheter. Med REAL:s webbaserade fastighetssystem erbjuds ett smidigt sätt att helt mobilt hantera teknisk och ekonomisk förvaltning – och skapa dubbel vinning både för dig själv och dina hyresgäster.

En ny uppkopplad verklighet där allting finns tillgängligt ett par knapptryck bort innebär nya krav på tjänster och produkter. Fastighetsbranschen är inget undantag.

REAL har länge legat i framkant för att tillgodose de nya behoven och önskemålen. Sedan 2008 har man tillhandahållit ett helt webbaserat fastighetssystem som ger kunderna möjlighet att enkelt och flexibelt sköta ekonomisk och teknisk förvaltning.

– I och med digitaliseringen kommer man framöver att jobba annorlunda. Precis som man privat styr i princip hela sitt liv med sin telefon kommer samma teknik mer och mer att även påverka det dagliga arbetet också säger REAL:s vd Björn Reimers.

REAL:s fastighetssystem erbjuder såväl lösningar inom ekonomisk som teknisk förvaltning. Genom att utnyttja systemets mobilitet kan fastighetsskötare kommunicera när det gäller ärendehantering och felhantering via sina mobiltelefoner eller läsplattor, samtidigt som hyresgäster själv enkelt kan felanmäla via nätet, ställa sig i bostadskö eller anmäla intresse för lediga objekt. Lösningarna går att enkelt komma åt via REAL:s portal.

Vinningen i att använda systemet blir dubbel. Dels blir man flexiblare som bolag när man kan sköta förvaltningen via webb i stället för att behöva vara på plats på ett kontor.

Genom att kunna agera var man än befinner sig finns möjligheter att effektivisera verksamheten samtidigt som flexibiliteten ger ökad service åt hyresgästerna och bostadsrättsföreningar. Dels ges hyresgäster i sin tur ökad kontroll och komfort genom den ständiga åtkomsten till de mobila tjänsterna.

För bolag innebär det möjligheter att finnas där för kunder och sköta förvaltning på flera platser över hela Sverige – oavsett hemort.

– Hela samhället blir mer mobilt för varje dag som går. Man vill bli mer mobil och kunna jobba efter en webbaserad plattform, säger Björn Reimers och fortsätter:

– Vi har till exempel en kund i Katrineholm som har förvaltning över hela Sverige som sköter det via REAL:s system.

REAL:s fastighetssystem är skapat för att hjälpa bolag att få bättre kontroll och kunna tillhandahålla ännu bättre service. REAL lever verkligen som man lär. I en tid när många bolag väljer att dra ner på serviceutbud och hänvisa från till FAQ-sidor och call centers går REAL åt andra håller och anställer fler för att bistå sin kunder.

– Vi har en årlig återprenumeration på 97%

– Det är en grundpelare för REAL att kunna tillhandahålla den bästa servicen. Därför har vi valt att rekrytera fler kundguider för att alltid kunna finnas till hands och svara på frågor och hjälpa våra kunder.

– I takt med att vi upptäcker nya behov utvecklar vi systemet tillsammans med våra kunder.

REAL Fastighetssystem är ett helt webbaserat system för ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning. I REAL hanterar du: hyresrätter, kommersiella lokaler, bostadsrätter, parkering, samfälligheter, arrenden, uppställningsplatser, med mera.

På den tekniska sidan finns möjlighet till mobila funktioner och felanmälan via webb: Felanmälan webb, Mobil felanmälan, Mobil besiktning, Mobil rondering.Du kan även hantera bostadskö och presentera lediga lägenheter.

Förvaltar du på uppdrag kommer du att gilla vår kundportal. En möjlighet att ge dina kunder tillgång till information utan att behöva ge tillträde till systemet.

Du kan prova på själv genom vårt stående erbjudande om att testa gratis under en månad. Gå in på real.se och registrera dig för en gratislicens.

Fortnox ekonomisystem rekommenderar REAL Fastighetssystem.

SLÅ EN SIGNAL PÅ 010-602 32 00 SÅ BERÄTTAR VI MER.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]