Publicerat 15 december, 2016

Bion i Mall of Scandinavia tvingas stänga

Filmstaden Scandinavia, det stora dragplåstret i Mall of Scandinavia, stängs tillfälligt. Det var i samband med en besiktning som risken att akustikplattor skulle kunna lossna upptäcktes.

Samma vecka som den efterlängtade filmen ”Rogue One: A Star Wars Story” har premiär i Sverige kommer beskedet att SF Bios stora stolthet Filmstaden Scandinavia av säkerhetsskäl måste hålla stängt.

[ Annons ]

I samband med en planerad besiktning av undertakskonstruktionen upptäcktes att det finns en risk att akustikplattor kan lossna.

– Vi har fattat beslutet att stänga tillfälligt. Vi måste sätta våra kunders och vår personals säkerhet främst, men vi kommer skyndsamt se till att salongerna åtgärdas, säger Malin Lundstedt, operativ chef på SF Bio.

i dagsläget kan man inte säga när alla salonger kommer att vara i drift igen. Men man kommer att börja med IMAX-salongen, med sin välvda bioduk som är den största i Sverige.

– Naturligtvis är detta mycket beklagligt eftersom många kunder kommer att drabbas. Filmstaden Scandinavia är en populär biograf med många stora filmer på gång. Självklart kommer vi att lösa tillbaka köpta biljetter, vi kommer också att i möjligaste mån kontakta dem som har reserverat biljetter för att de skall slippa att åka i onödan, , fortsätter Malin Lundstedt

SF Bios hemsida kommer att uppdateras löpande med information om när salongerna öppnar igen.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]