Den 16 oktober gick NSCS Awards galan av stapeln. Där korades vinnarna i bästa köpcentrum, köpcentrumledare, konsult, hyresgästkoncept och hyresvärd. Se alla pristagarna här.
Publicerat 17 oktober, 2014

Bästa köpcentrum utsett – alla vinnare i NCSC Awards här

Den 16 oktober gick NSCS Awards galan av stapeln. Där korades vinnarna i bästa köpcentrum, köpcentrumledare, konsult, hyresgästkoncept och hyresvärd. Se alla pristagarna här.

Emporia och Täby Centrum var de slutgiltiga finalisterna men i år var det Täby Centrum som fick gå upp och ta emot utmärkelsen Årets Bästa köpcentrum . Så här sa juryn: ”Med en självklar pondus tar detta centrum för sig i sitt stora upptagningsområde. Med en butiksmix som de flesta bara kan drömma om, i kombination med en designmiljö av hög nivå är detta centrum enastående inte bara i Sverige, utan även internationellt. Med professionalism drivs anläggningen från centrumledning till servicemedarbetare mot en gemensam målbild, oavsett om det gäller kundservice eller i värdskapet för besökande konsumenter.”

[ Annons ]

Vinnaren av det nationella priset går automatiskt till final i den Nordiska tävlingen som avgörs i april 2015 i Helsingfors. Men det var inte bara Årets Bästa Köpcentrum som utsågs utan även Bästa Köpcentrumledare 2014, där Anna Falk som arbetar med Linden Köpcentrum samt Spiralen Köpcentrum i Norrköping vann.

Anna Falk är Bästa Svenska Köpcentrumledare, NCSC Awards 2014. Foto: Erik Groundstroem/NCSC.

I kategorin Bästa Hyresvärd var det Ikano Retail Centers som tog hem vinnarbucklan med följande motivering ”En långsiktig hyresvärd som valt att gå sin egen väg baserat på rimlighet och sunt förnuft i god samarbetsanda. Lyhörd för hyresgästernas och kundernas behov och önskemål, vilket bidrar till attraktiva och framgångsrika handelsplatser.”.

Även Bästa Konsult och Bästa Hyreskoncept delades ut, där Wester+Elsner blev årets bästa konsult och Best of Brands årets Bästa Hyresgästkoncept.

Ikano Retail Centers är Bästa Svenska Hyresvärd, NCSC Awards 2014. Foto: Erik Groundstroem/NCSC.
Best of Brands är Bästa Svenska Hyresgästkoncept, NCSC Awards 2014. Foto: Erik Groundstroem/NCSC.
Wester+Elsner är Bästa Svenska Konsult, NCSC Awards 2014. Foto: Erik Groundstroem/NCSC.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]