[ Annons ]

Baard Schumann. Foto: Nordr.
Publicerat 6 september, 2021

Baard Schumann avgår

Baard Schumann lämnar posten som koncernchef för Nordr. Anledningen är delade meningar med bolagets styrelse om hur verksamheten ska drivas.

Andreas S. Oulie, ledamot i Nordrs styrelse, säger i ett uttalande att styrelsen och Schumann haft olika syn på hur verksamheten ska drivas. 

– Vi har stor respekt för Baards kompetens inom bostadsutveckling, men då vi inte lyckats hitta en gemensam strategi för bolaget lämnar han sin post. Nordr har kommit långt på bara ett år och har etablerat sig som en solid och erkänd aktör i både Norge och Sverige. Baard har gjort ett bra jobb för företaget det gångna året och vi önskar honom lycka till med nya utmaningar, säger han.

[ Annons ]

Schumann lämnar sin post med omedelbar verkan. Styrelsen har tillförordnat Pål Aglen, idag vd för Nordr Norge, och inleder nu arbetet med att utse en ny koncernchef till bolaget.

– Det har varit slitsamt, spännande och givande att ta Nordr från idéstadiet till den koncern vi ser idag. Jag önskar företaget och dess medarbetare lycka till framöver när jag idag avgår som koncernchef, säger Baard Schumann.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]