Foto: ÅWL.
Publicerat 5 maj, 2020

ÅWL rekryterar Lousie Lindquist Sassene

Lousie Lindquist Sassene är ny affärsområdesansvarig för samhällsfastigheter på ÅWL Arkitekter. Hon kommer närmast från Sweco och rollen som studiochef och affärsutvecklingsledare för lärmiljö.

I sin nya roll som affärsområdesansvarig kommer Louise Lindquist Sassene förstärka och utveckla ÅWL:s erbjudande inom samhällsfastigheter.

– Louise och ÅWL känns som en perfekt matchning och jag är glad över att Louise valt att komma till oss på ÅWL. Med Louise i teamet förstärker vi inte bara vårt erbjudande inom samhällsfastigheter och skolmiljöer, vi får också en superhärlig och fantastisk ny kollega. Tillsammans ska vi fortsätta på ÅWLs resa till att bli ledande inom hållbar samhällsutveckling genom arkitektur, säger Lisa Runnérus, landskapsarkitekt och affärschef på ÅWL.

[ Annons ]

Lousie Lindquist Sassene säger att valet föll på ÅWL eftersom hon brinner för skolan som samhällsfunktion och mötesplats i lokalsamhället.

– Jag valde ÅWL dels utifrån företagskulturen och kontorets goda rykte i branschen. Men även för att vi delar synen på hur skolans plats i staden måste förankras tidigt i detaljplaneprocessen och integreras med bostadsplaneringen så att det uppstår synergieffekter och de tjänar varandra, säger hon och fortsätter:

– I dessa tider känns det försiktigt optimistiskt att konjunkturinstitutet förutspår investeringar i skolor och äldreboende på en jämförelsevis hög nivå under 2020 och 2021, trots marknadsläget. Vi vet ju att det behövs en halv miljon äldreboenden på fem år och 1000 nya skolor på 10 år, säger Louise Lindquist Sassene, som tillträder sin nya tjänst den 11 maj.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]