Rebecka Wallenstam har tidigare jobbat med kundtjänst och ekonomifunktioner inom Wallenstam. Foto: Wallenstam.
Publicerat 19 oktober, 2016

Avancerar inom familjebolaget

I januari blir Rebecka Wallenstam ny koncerncontroller. ”För mig som pappa känns det väldigt roligt”, säger vd Hans Wallenstam.

Rebecka Wallenstam tillträder den 1 januari 2017 som ny koncernkontroller för Wallenstam.

[ Annons ]

Tjänsten, som är underställd CFO Susann Linde, innefattar ansvar för controlleravdelningen och personalansvar. Rebecka Wallenstam träder successivt in i sin nya roll under hösten och vintern.

– Det ska bli spännande och intressant att jobba med helheten för att analysera och fördjupa mig i styrning och utveckling av verksamheten, säger Rebecka Wallenstam.

– Det är väldigt positivt att Rebecka vill anta utmaningen som koncerncontroller. Hon har en bred kunskap om verksamheten, ett otroligt engagemang och ett affärsmässigt tänk, säger Susann Linde, CFO Wallenstam AB.

Rebecka Wallenstam, född 1991 och dotter till Hans Wallenstam, har från 2013 arbetat med försäljning på Svensk NaturEnergi och sedan 2015 med frågor som rör Investor relations och controlling inom Wallenstam. Hon har tidigare även arbetat på Wallenstams kundservice parallellt med sina studier till ekonom på Handelshögskolan i Göteborg.

– För mig som pappa känns det väldigt roligt att Rebecka visar sådant engagemang och nu får en ledande roll inom bolaget, säger Hans Wallenstam, vd Wallenstam AB.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]