[ Annons ]

Foto: Hoivatilat.
Publicerat 30 augusti, 2021

Stefan Attefall till Hoivatilats styrelse

Den förre bostadsministern Stefan Attefall tar plats i samhällsfastighetsbolaget Hoivatilats styrelse. Det meddelades vid ett extra styrelsemöte den 27 augusti.

Stefan Attefall var civil- och bostadsminister 2010–2014 och har även verkat som rådgivare inom bygg- och fastighetsbranschen samt innehaft ett flertal styrelseuppdrag.

– Jag har under en tid följt och imponerats av Hoivatilats framgångsrika etablering i Sverige. Behovet av att långsiktigt tillhandahålla samhällsfastigheter är växande, inte minst av demografiska skäl. Hoivatilats långsiktiga sätt att arbeta går helt i linje med mitt sätt att se på fastighets- och bostadsmarknaden ur ett samhällsnyttigt perspektiv, konstaterar Stefan Attefall. 

[ Annons ]

Hoivatilat vd, Maria Frid, kommenterar:

 – Stefan Attefall har ett tydligt engagemang som samhällsbyggare vilket tillsammans med hans gedigna erfarenhet från bostadssektorn, såväl inom politiken som inom den privata sektorn, gör honom till ett värdefullt tillskott för Hoivatilat. Vi har mycket gemensamt och vi är övertygade om att Stefan kommer att bidra med stor kompetens till vår styrelse. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]