Foto: Citycon
Publicerat 9 mars, 2018

Åtta nya hyresgäster i Kista galleria

Kista galleria moderniseras i vår. Då flyttar åtta nya hyresgäster in. Fyra restauranger och fyra butiker.

De fyra restaurangerna är Vigårda, Snackbar, Taco Bar och Dos Gringos. Den sistnämnda drivs av stjärnkockarna Melker Andersson och Danyel Couet och fokuserar på mexikansk mat.

[ Annons ]

– Vi arbetar konstant med att utveckla vårt erbjudande och matutbudet är en viktig del av Kista Galleria. Fler än var tionde besökare äter i foodcourten. Därför är vi väldigt glada att kunna erbjuda mat från några av Sveriges främsta kockar, till priser som passar de allra flesta. Det här kommer att bidra till att Kista Galleria fortsätter att vara Kistas främsta mötesplats, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon.

Utöver restaurangerna flyttar även Swarovski, Rusta, Normal och Mr Espresso in i gallerian.

– Hittills har vi tecknat avtal med nya varumärken till sammanlagt 5 000 kvadratmeter, varav några varumärken ännu är sekretessbelagda. Nästa steg i arbetet med att förnya butiksmixen blir att utöka dagligvarusidan och bredda nöjesutbudet.

Även lokalerna i stort ska förnyas och utvecklas. Man siktar bland på att göra miljön varmare och mer detaljrik, men även en allmän uppfräschning av de allmänna ytorna står på schemat.

– Vi vill gå från ljus och enhetlig till ombonad och varierad; en miljö som bjuder in till möten mellan människor. Tanken är att skapa olika platser med olika karaktärer. Här ska finnas ett heltäckande utbud för vardagslivet och mer än bara shopping. Besökare ska finna allt de behöver för vardagslivet men också en trivsam miljö där man vill vara och umgås. Det kommer att bli en mer personlig galleria man vill ha en relation till.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]