[ Annons ]

Publicerat 16 februari, 2021

Atrium sätter bollen i centrum

I april öppnar ett inomhuscenter för fotboll i Sickla. Det är en fortsättning på Atrium Ljungbergs satsning på ett utbud av hälsofrämjande aktiviteter.

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Skills Academy Football Center som på en yta om cirka 1000 kvadratmeter kommer att erbjuda aktiviteter för fotbollsspelare i alla åldrar. I Sickla handelskvarter i Nacka kommer det att bedrivas individuell teknikträning i matchlika situationer, fysisk funktionell träning, lagträningar och fotbollskalas. Dessutom kommer Skills Academy att bedriva fritidsverksamhet, med syfte att skapa förutsättningar för barn att få ett liv i rörelse.  Verksamheten är auktoriserad av Nacka kommun som pedagogisk barnomsorg för barn i årskurs F-6.

– Vi är väldigt glada att äntligen kunna öppna i Sickla. Det finns ett mycket stort fotbollsintresse i Nacka med omnejd och vi hoppas att vi kan vara ett bra komplement till alla fina klubbar och en bra partner till alla fotbollsspelare runt omkring. Skills Academy är till för såväl nybörjare som proffs , säger Anders Svensson, delägare och rektor på Skills Academy.

[ Annons ]

Med etableringen stärks Sicklas utbud av sport- och fritidsaktiviteter ytterligare. Sedan tidigare finns bland annat Klätterverket, Sickla Padel, Sickla Indoor Golf och ett flertal gym etablerade i området. 

– Vi är jätteglada att Skills Academy Football Center väljer att etablera sig i Sickla. Att kunna erbjuda möjlighet till hälsofrämjande aktiviteter, inte minst för barn, är något vi tycker är viktigt. Etableringar av detta slag är helt i linje med hur vi utvecklar Sickla, där upplevelser och möjlighet till en aktiv livsstil ligger vägg i vägg med arbetsplatser, bostäder, kultur, service och handel, säger René Stephansen, fastighetschef för Sickla på Atrium Ljungberg.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]