[ Annons ]

Foto: Atrium Ljungberg.
Publicerat 9 februari, 2018

Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla

200 kvadratmeter kontorsyta hyrs ut till Business Lounge i Sickla, ett co-working space och kontorshotell. Det nya hyresavtalet innebär att Business Lounge utökar verksamheten för att möta efterfrågan i Sickla.

I de nya lokalerna erbjuder nu Business Lounge med grundaren Carl Johan Eiderbrant över 60 arbetsplatser i Sickla, fördelade på aktivitetsbaserade drop-in-platser och egna kontorsrum. Affärsidén är att erbjuda medlemskap på olika nivåer där grunden är en arbetsplats med snabbt Wi-fi, kaffe, pentry och representativa möteslokaler.

[ Annons ]

Uppgraderingar innebär fri tillgång till mötesrum och egna kontorsrum.

– En stor fördel med Sickla är att allt finns nära, inte minst i form av köpkvarteret, kommunikationer och närheten till naturen. Det finns också en puls här med grannar som Atlas Copco, Intrum Justitia och gymnasieskolorna i Kunskapsgallerian, säger Carl Johan Eiderbrant, grundare av Business Lounge.

Business Lounge riktar sig till entreprenörer och småföretagare i Nacka med en filosofi att underlätta livspusslet genom ett flertal smarta kringtjänster. Det senaste är ett samarbete med en matkasseleverantör som levererar direkt till kontoret. Företaget har även kontorsytor i Nacka strand och Nacka Forum.

– Business Lounge har ett koncept som är efterfrågat i Sickla och Carl Johan Eiderbrants höga servicenivå är framgångsrik, säger Camilla Waxin, uthyrare Atrium Ljungberg. Vi fortsätter att skapa en levande stadsdel av Sickla genom att blanda olika verksamheter, stora och små företag, handel, bostäder och kultur.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]