Monica Fallenius lämnar Hemsö för Atrium Ljungberg.
Publicerat 9 november, 2016

Atrium Ljungberg rekryterar från Hemsö

Monica Fallenius har anställts som ny chef för affärsområdet Transaktion och etablering på Atrium Ljungberg och kommer att ingå i bolagsledningen. Hon kommer närmast från Hemsö.

Monica Fallenius har erfarenhet från ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Hemsö där hon arbetat som fastighetschef för Sverige och som regionchef. Hon har tidigare arbetat på GE Capital Real Estate, Jernhusen, Fabege och Drott.

[ Annons ]

– Atrium Ljungberg har en stor och intressant projektportfölj som jag ser fram emot att vara med och utveckla. Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att få bidra till att skapa nya platser för människor att bo, verka och trivas på. Atrium Ljungberg är ett välrenommerat långsiktigt bolag med djupa grundvärderingar som jag delar och där relationer mellan människor står i centrum, både vad gäller medarbetare och i affärsrelationer, säger Monica Fallenius i ett pressmeddelande.

Som chef för Transaktion och etablering kommer Monica Fallenius ansvara för Atrium Ljungbergs viktiga etableringsarbete inom handel, kontor och bostäder.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]