[ Annons ]

Foto: Dennis Eröz.
Publicerat 1 december, 2020

Atrium Ljungberg rekryterar bostadsutvecklingschef

Linda Wiman är nu bostadsutvecklingschef på Atrium Ljungberg. Hon kommer närmast från samma roll på Magnolia och tillträder den 1 december.

Bostäder är en central del i Atrium Ljungbergs stadsutvecklingsstrategi och bolaget har projektportfölj som möjliggör investering motsvarande 36 miljarder kronor, främst i Sickla i Nacka, Slakthusområdet, Slussen och Hagastaden i Stockholm samt i Uppsala. Den första

 etappen av Nobelberget i Sickla har varit framgångsrik och nu satsar Atrium Ljungberg vidare på nya bostadsprojekt.

[ Annons ]

– Vi har uppnått strålande resultat i vår bostadsutveckling på Nobelberget, såväl kundnöjdhets-, stadsutvecklings- som affärsmässigt. Vår strategi handlar om att skapa levande stadsmiljöer med ett blandat innehåll av såväl arbetsplatser som handel, kultur, utbildning och vård. Här spelar bostäder en mycket viktig roll. Utöver Nobelberget har vi starka bostadslägen på flera andra av våra platser i Stockholm och Uppsala, säger Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling på Atrium Ljungberg.

Han menar att Linda Wimans gedigna erfarenhet och kompetens gör henne till en nyckelspelare i den fortsatta satsningen framåt.

– Jag är både glad och ödmjuk inför att ansluta till ett av de mest spännande och innovativa bolagen på marknaden. Jag delar företagets värdegrund och tro på att sätta människan i fokus och det ska bli spännande att vara en del av ett bolag som bygger stad på riktigt, säger Linda Wiman. Jag ser fram emot att ta stafettpinnen för Atrium Ljungbergs bostadsutveckling och tillsammans med övriga teamet fortsätta skapa värde för våra områden, säger Linda Wiman

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]