Foto: Erik Lefvander
Publicerat 5 mars, 2020

Atrium Ljungberg hyr ut till Nyréns

Atrium Ljungberg hyr ut 1 000 på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm. Det är Nyréns Arkitektkontor som flyttar in den 1 september 2020.

Kontorsfastigheten på Magnus Ladulåsgatan 63 är certifierad som Excellent enligt BREEAM In-Use. Bland övriga hyresgäster återfinns bland andra Goodyear, Ping Pong och Kåver & Mellin, och den första september flyttar alltså Nyréns Arkitektkontor med sina 70 anställda in huset.

[ Annons ]

– Vi ser fram mot att flytta in på Magnus Ladulåsgatan till hösten. Där finns stora möjligheter till en inspirerande arbetsmiljö där vi kan utveckla vårt arbetssätt. Med det centrala läget och den sympatiska byggnaden har vi bra förutsättningar att skapa en plats där medarbetare, beställare och samarbetspartners trivs, säger Ulrika Bergström, vd på Nyréns.

Hyresavtalet med Nyréns är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

– Vi är väldigt glada över att Nyréns valt vår fastighet på Magnus Ladulåsgatan för sitt nya kontor i Stockholm. De kommer att komplettera övriga verksamheter i huset på ett bra sätt, säger Charlotta Gustafson, head of leasing på Atrium Ljungberg.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]