Foto: Atrium Ljungberg.
Publicerat 11 januari, 2018

Cutters öppnar i Forumgallerian

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet med den norska frisörkedjan Cutters. Salongen slår upp portarna i mitten av mars.

I Uppsala pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. Den norska frisörkedjan Cutters är det andra helt nya konceptet som flyttar in i gallerian som ägs av Atrium Ljungberg.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett helt nytt koncept i Uppsala. Forumgallerian har positionerat sig som en urban mötesplats med starkt modefokus och här blir Cutters ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Frisörkedjan Cutters har de senaste två åren öppnat 32 nya salonger i Norge och Sverige.

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till vår nya salong, där vi erbjuder klipptjänster på ett unikt sätt som inte finns i Uppsala idag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som passar Cutters väldigt bra, säger Kristian Hauge Solheim, Cutters.

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]