Publicerat 21 november, 2016

Atrium Ljungberg bygger ut Gränbystaden

Gränbystaden i Uppsala fortsätter att växa. Atrium Ljungberg bygger som bäst 3000 kvadratmeter kontor och planerar för ytterligare 7000 kvadratmeter.

Gränbystadens kontorsytor kommer att ligga på plan 2 i de tre nya husen vid södra entrén till gallerian. Redan nästa höst 2017 är det första huset klart och dit flyttar Swedbank och Fastighetsbyrån. På sikt planeras ytterligare 7 000 kvadratmeter kontorsyta i Gränbystaden.

[ Annons ]

– Fler attraktiva kontor behövs i Uppsala för att locka hit fler företag och för att Uppsalas näringsliv ska fortsätta att blomstra. Om vi kan erbjuda fler attraktiva arbetsmiljöer hoppas vi att fler väljer att förlägga sina kontor i Uppsala, säger Ingrid Anderbjörk, chef Näringsliv och omvärld, Uppsala kommun.

Petter Klingofström, uthyrningschef kontor på Atrium Ljungberg betonar fördelen med Gränbystadens läge invid E4:an som dessutom gör att Arlanda är lätt åt nå.

– Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer och som fastighetsaktör och stadsutvecklare har vi ett stort ansvar att ta i den utvecklingen. Atrium Ljungberg bygger levande stadsmiljöer och attraktiva mötesplatser där moderna kontor är en viktig del vid sidan av inspirerande boenden, shopping, upplevelser och kultur, säger Petter Klingofström.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]