Foto: Pär Karlsson
Publicerat 7 februari, 2020

Aspelin Ramm köper i Kungälv

Aspelin Ramm Fastigheter köper en fastighet med 2900 kvadratmeter uthyrningsbar lokalyta i Kungälv, norr om Göteborg. Fastigheten är fullt uthyrd till sex olika företag.

Den totala tomtytan är på cirka 9500 kvadratmeter och är belägen intill Nordre älv, bredvid kexfabriken Göteborgs Kex. Bland hyresgästerna märks friskvårdskedjan Nordic Wellness och restaurangen Älvsmagasinet.

[ Annons ]

– Även om fastigheten idag är fullt uthyrd är det i första hand områdets framtida potential som är den främsta anledningen till vårt köp. Kungälv är en spännande och växande kommun som ligger bara 20 minuter från centrala Göteborg och som präglas av optimism och tillförsikt. Med en växande befolkning så ökar behovet av bostäder kring våra större städer, så det är naturligtvis en möjlig inriktning för områdets framtida utveckling som vi gärna vill titta närmare på tillsammans med kommunen, säger Lennart Karlsson, vd för Aspelin Ramm Fastigheter i en kommentar.

Enligt honom har hela området längs Strandgatan i Kungälv det mesta som krävs för att utvecklas till en modern och trivsam stadsdel i en vacker miljö.

–  Förutom bostäder kan man även tänka sig andra alternativ för fastigheten och för närområdets utveckling. Vi vill gärna vara en del av den positiva utvecklingen som vi idag ser i Kungälv och vara med och bidra med våra resurser, kunskaper och erfarenheter av liknande utvecklingsprojekt.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]