[ Annons ]

Åsa Wigfeldt, ny vd för Stockholmshem.
Publicerat 15 september, 2023

Åsa Wigfeldt ny vd för Stockholmshem

I början av oktober tillträder Åsa Wigfeldt som vd för Stockholmshem. Hon kommer närmast från en position som vd för S:t Erik Markutveckling.

Den 14 september fattade Stockholmshems styrelse beslut om ny vd för Stockholmshem från och med 2 oktober 2023. Åsa Wigfeldt tar över från Olle Torefeldt, som varit tillförordnad vd sedan oktober 2022.

– Vi är mycket nöjda med att Stockholmshem får en vd med så bred erfarenhet av stadsutveckling och fastigheter och ser fram emot att jobba tillsammans med Åsa. Vi vill också rikta ett stort tack till Olle Torefeldt, som lett bolaget som tillförordnad vd under det senaste året, säger ordförande Ingela Edlund i en kommentar.

[ Annons ]

Åsa Wigfeldt har sedan 2019 varit vd för S:t Erik Markutveckling, som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Stockholm i avvaktan på att de ska omvandlas till bostäder, arbetsplatser eller trafikplatser. Dessförinnan har hon bakgrund från olika ledande befattningar vid exploateringskontoret och de tidigare förvaltningarna markontoret och gatu- och fastighetskontoret.

– Jag är stolt och glad och tackar för förtroendet. Det ska bli roligt att leda ett så välrenommerat företag med så många nöjda hyresgäster och fina resultat, säger Åsa Wigfeldt i en kommentar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]