Publicerat 31 januari, 2022

Arlandastad stärker verksamheten med två nya projektledare

Fastighetsbolaget Arlandastad har rekryterat Catarina Sjömark och Per Gynnerstedt som två nya projektledare inom bolagets växande projekt- och affärsutveckling. Det framgår av ett pressmeddelande.

Catarina Sjömark börjar som kommersiell projektledare på Arlandastad den 1 mars. Hon kommer senast från tjänsten som affärsutvecklare på Atrium Ljungberg och har dessförinnan en bakgrund som både företagsledare och affärsutvecklingschef.

Per Gynnerstedt kommer börja sin nya roll som projektledare på Arlandastad den 1 april. Han har under de senaste 20 åren arbetat med fastighetsutveckling och kommer senast från ICA Fastigheter.

"Det är enormt glädjande att Catarina och Per har valt att börja arbeta med oss. I den expansiva fas som bolaget befinner sig i är det fortsatt viktigt att hitta rätt personer som bidrar till bolagets tillväxt och som delar våra värderingar. Med Catarina och Per på plats stärker vi upp med två seniora roller inom projekt- och affärsutveckling och kan arbeta ännu mer framåtriktat", uppger Erik Nyberg, chef inom fastighetsförädling på Explore Arlandastad, som ägs av Arlandastad Group.

Jakob Häger
newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]