[ Annons ]

Susan Schack är ny Sverigechef för Arkitema Architects. Foto: Arkitema.
Publicerat 8 oktober, 2020

Arkitema rekryterar Sverigechef

Susan Schack är ny Sverigechef för Arkitema Architects. Hon har kommer från de egna leden och har arbetat på byrån sedan 2007.

Arkitema etablerade sig på den svenska marknaden 2007 och Susan Schack har sedan dess haft ett flertal befattningar på Arkitemas i både Stockholm och Malmö.

Nu får hon alltså ansvar för de operationella aktiviteterna i Sverige.

[ Annons ]

– Susan anställdes i samband med att Arkitema etablerade sig i Stockholm för 12 år sedan. Under alla år har hon varit en central drivkraft i den framgångsrika etableringen av kontoren i Stockholm och Malmö. Med en djupgående kunskap om Arkitema, professionalism och ett stort engagemang är Susan redo att påta sig ett ännu större ansvar för utvecklingen av Arkitema i Sverige. Susan blir också registrerad som vd för Arkitema AB, säger Thomas Kveiborg, vd för Arkitema Architects, 

Susan Schack ser nu fram emot de kommande utmaningarna, och hennes mål är att säkra en ännu starkare position för det skandinaviska arkitektkontoret i Sverige:

– Jag ser fram emot att komma igång med nya spännande utmaningar i Arkitema och att få vara med att konsolidera och utveckla Arkitema på den svenska marknaden. Jag kan verksamheten utan- och innantill, och gläder mig till att fortsätta samarbetet med mina goda kollegor. Vi har en stor uppgift framför oss, för vi har stora ambitioner, men jag är säker på att vi kommer att lyckas med att göra Arkitema till en ännu större aktör på den svenska marknaden, säger Susan Schack.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]