Foto: HSB
Publicerat 3 maj, 2017

Årets fastighetsförvaltare korad

I slutet av april tilldelades Antti Ahonen utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare Bostad. Till vardags arbetar han som fastighetsförvaltare med verksamhetsledaransvar på HSB Stockholm.

– Det är självklart otroligt roligt och hedrande att få utmärkelsen, jag är glad och stolt. Utmärkelsen speglar också det utmärkta lagarbete vi har inom HSB Stockholm, som gör det möjligt att utveckla och förädla såväl vår förvaltning som kundernas fastigheter, säger Antti Ahonen i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Antti Ahonen har varit i fastighetsbranschen sedan 2005 och är sedan några år fastighetsförvaltare på HSB med förvaltaransvar för 729 lägenheter. Priset Årets Fastighetsförvaltare Bostad delas ut av Förvaltarforum och juryns motivering till utmärkelsen lyder:

”Vinnaren verkar alltid med kunden i fokus och är en föredömlig ambassadör för fastighetsförvaltarrollen med sina tekniska kunskaper, sitt engagemang och sin affärsmässighet. I sitt uppdrag följs utvecklingen i omvärlden som kombineras med ett tekniskt kunnande och relationsbyggande tillvägagångssätt. Detta resulterar i högt förtroende, besvärsfrihet och ett tryggare fastighetsägande för kunden. Vinnaren är i vardagen prestigelös, lyhörd och affärsdrivande och har en förmåga att leda sina närmaste medarbetare och kollegor mot ett gemensamt mål. Med service och kvalité som ledord så levereras alltid det yttersta till kunden.”

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]