[ Annons ]

Mårten Bäckman och Mari Johansson ta över som Ansvarig Arkitektur Stockholm. Foto: Adam af Ekenstam
Publicerat 27 september, 2021

Archus rekryterar åtta

Archus anställer åtta nya arkitekter i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge. Detta för att möta en ökad efterfrågan från uppdragsgivare.

Mårten Bäckman och Mari Johansson tar över som ansvarig arkitektur Stockholm på Archus Stockholmskontor efter Maria Lagergren som valt att lämna sin roll som kontorschef efter sex år för att återgå till att fullt ut verka som uppdragsansvarig arkitekt med fokus på bostäder. Samtidigt stärker bolaget upp men nya medarbetare på samtliga kontor. 

Stockholmskontoret får även tillskott i form av inredningsarkitekterna Malin Chapó och

[ Annons ]

Jennie Maxe, samt arkitekten och certifierade passivhusexperten Alaia Rodriguez Elorriaga.

Västeråskontoret förstärks med Anna Gyllenswärd, uppdragsansvarig arkitekt och Pernilla Gottberg, handläggande byggnadsingenjör. Till Borlänge har handläggande arkitekt och inredningsarkitekt Julia Falås samt byggnadsingenjör Adam Ljungberg rekryterats.

Sist men inte minst har uppdragsansvarig landskapsarkitekt Karin Winroth rekryterats till Uppsalakontoret.

– Att vi hittat så många kompetenta medarbetare på kort tid visar att vi är en spännande och attraktiv arbetsgivare för arkitekter och ingenjörer. Vi erbjuder en arbetsplats där alla ges möjlighet att vara med och skapa hållbar och innovativ arkitektur samt att vara en del av Archus helhetserbjudande inom samhällsbyggandet, säger Erik Bruhn, vd på Archus Arkitektur.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]