[ Annons ]

Sydvatten flyttar nu från World Trade Center, i Västra hamnen, Malmö, till Point Hyllie. Annehem, som hyr ut kontoret, arbetar för fullt med att färdigställa den andra etappen av Point Hyllie.
Publicerat 19 oktober, 2011

Annehem hyr ut i Point Hyllie

Sydvatten flyttar nu från World Trade Center, i Västra hamnen, Malmö, till Point Hyllie. Annehem, som hyr ut kontoret, arbetar för fullt med att färdigställa den andra etappen av Point Hyllie.

Point Hyllie består av fyra byggnader och ett sammanbindande atrium mellan de två högsta byggnaderna. I dagsläget är hela den första etappen uthyrd och hyresgästerna är på plats. Arbetet pågår nu med att färdigställa den andra etappen där hälften av de 4 000 kvadratmeterna redan är tecknade. Bland de som nu väljer att flytta sina lokaler hit från de centrala delarna av Malmö till Point Hyllie, är Sydvatten AB, en av Sveriges största dricksvattenproducenter.

[ Annons ]

– De goda kommunikationerna var avgörande för beslutet att flytta. Läget för huvudkontoret blir utmärkt för våra medarbetare, så mycket enklare att ta sig till arbetet. Dessutom kommer det att bli smidigare för våra besökare att ta sig till oss, säger Jörgen Johansson, VD Sydvatten AB.

Förutom Sydvatten AB så har Sparbanken Öresund och Wistrand Advokater valt att etablera sina nya kontorslokaler i Point Hyllies nästkommande etapp och därmed flytta från Malmö city till Hyllie.

– Att vi skulle ha våra nya lokaler i Point Hyllie kändes som ett naturligt val. Här hamnar vi på första parkett i Hyllie, lättillgängligt och med en omedelbar närhet till Kastrup och Köpenhamn, säger Kristian Lundius på Wistrand Advokatbyrå.

– Point Hyllie erbjuder ett spännande och flexibelt kontorskoncept, vilket allt fler inser. Dessutom finns det inte många kontorslägen där man kan vara på väg ut i Europa på kortare tid än vad det tar att hämta ut bilen från parkeringshuset, säger Pia Andersson, VD på Annehem.

Arbetet att utveckla Point Hyllie fortsätter. Redan nu blickar Annehem framåt mot den tredje etappen som beräknas byggstarta 2012.

– Vi har fått mycket positiv respons på projektet och det pågår diskussioner med flera intressanta företag för lokaler i den tredje etappen, avslutar Pia Andersson.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]