[ Annons ]

Anna Nygren tillträder som affärschef för för Hyresrätter och Samhällsfastigheter i januari. Foto: Svefa
Publicerat 13 november, 2020

Anna Nygren blir affärschef på Peab Öst

Peab Projektutveckling Öst inrättar en ny tjänst som affärschef för hyresrätter och samhällsfastigheter. Anna Nygren tillträder tjänsten i januari.  

Anna Nygren ska ansvara för affärsområdet Hyresrätter och samhällsfastigheter i Peab Öst. Rollen kommer primärt kretsa kring att initiera, förvärva, utveckla, paketera, hyra ut och sälja projekt inom de två segmenten.

Hon kommer senast från Svefa där hon de senaste fem åren innehaft en roll som senior transaktionsrådgivare med fokus på just samhällsfastigheter och byggrätter. Tidigare ansvarade Anna Nygren för utvecklingen av Jernhusens fastighetsportfölj och har dessförinnan mångårig erfarenhet av transaktioner från bland annat Cushman & Wakefield och Tenant & Partner.

– Region Öst är en komplex marknad ur flera olika perspektiv. Där finns citylägen blandat med mycket mindre befolkade lägen, man skulle kunna säga att det är ett Sverige i miniatyr. Jag bedömer att min erfarenhet av kommersiella fastighetstransaktioner som har innefattat många olika fastighetstyper och projekt av varierande storlek och komplexitet passar utmärkt för den här rollen, säger Anna Nygren i ett pressmedelande.

Hon tillträder tjänsten den 11 januari 2021.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]