[ Annons ]

AMF Fastigheters innovationshus Epicenter får en uppföljare. Illustration: Epicenter Stockholm
Publicerat 10 november, 2015

AMF och Epicenter öppnar nytt innovationshus

Ännu ett innovationshus öppnas i Stockholm under våren 2016. Det är AMF Fastigheter och Epicenter som öppnar ett andra och dubbelt så stort innovationshus i Mood-kvarteret i Stockholm. En av de första att flytta in är Google for Entrepreneurs.

Stor efterfrågan och trångboddhet i innovationshuset i Urban Escape-kvarteret gör att AMF Fastigheter och Epicenter öppnar ett 11 000 kvadratmeter stort innovationshus på Malmskillnadsgatan 44 i Stockholm.

[ Annons ]

I huset, som öppnas för medlemmar under andra kvartalet 2016, kommer det bland annat att finnas lounge, mötesrum, co-working ytor, innovationslabb, utställningslokaler och kontor.

Företagen som är klara att flytta in är Fishbrain, Resolution Games och Google for Entrepreneurs, som är ett mentorsprogram för nystartade bolag. Tanken är att bolag får tillgång till stöd och coaching från Google.

– Epicenters utveckling har varit bättre än vi hoppats på. Att vi nu öppnar ett andra innovationshus i Mood-kvarteret är ett kvitto på den efterfrågan av nyskapande platser i citylägen som finns bland både digitala tillväxtföretag och innovationsdrivna storföretag, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]