Foto: AMF Fastigheter
Publicerat 4 september, 2018

AMF Fastigheter tillsätter ny marknadstjänst

Magnus Carlsson blir den första på den nya posten som försäljningschef på AMF Fastigheter. Samtidigt blir Anna Thelander ny marknadschef.

Tjänsten försäljningschef skapades i syfte att ”fortsätta förädla kundrelationen under hela affärslivscykeln, från en första kundkontakt till en fortlöpande hyresrelation.”

[ Annons ]

Både Magnus Carlsson och Anna Thelander är sedan tidigare verksamma inom bolaget och de tillträder sina nya roller i början av september.

– Magnus har en stor del i Urban Escapes framgång, därför är jag oerhört glad att han vill anta utmaningen och det utökade ansvaret för AMF Fastigheters hela bestånd. Anna har en gedigen erfarenhet av marknadsfrågor från detaljhandeln och har på kort tid gjort ett positivt avtryck i organisationen. Hon kommer att fortsätta utmana oss genom att bidra med nya perspektiv, säger Magnus Behrenfeldt, Stadsutvecklingschef på AMF Fastigheter.

Magnus Carlsson har varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014, då han rekryterades som försäljningschef till Urban escape. 1

– Jag ser fram emot att ta mig an den nya rollen, med ansvar för ett oerhört kompetent team och många högintressanta och inspirerande hyresgäster. Det är en spännande tid för vår bransch. Den tekniska utvecklingen bidrar till allt större möjligheter, samtidigt som förutsättningarna och förväntningarna på den moderna handels- och arbetsplatsen ständigt förändras, säger Magnus Carlsson.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]