Bild: AMF Fastigheter
Publicerat 13 mars, 2019

AMF Fastigheter hyr ut till Antrop

Tjänstedesign och UX-byrån Antrop flyttar in i AMF Fastigheters 800 kvadratmeter stora lokal på Stockholmsverken. Inflyttning sker till hösten.

Antrop har med kunder som Spotify, Swedbank och Naturvårdsverket en fortsatt stark tillväxt och är i behov av större lokaler.

[ Annons ]

– Vi arbetar med att skapa vassa kundupplevelser för våra uppdragsgivare. Därför är det ytterst viktigt för oss att vårt egna kontor också är en upplevelse utöver det vanliga. Den historiska miljön, industriella känslan och rymliga lokalerna som Stockholmsverken erbjuder avgjorde saken, säger Zandra Rauchwerger, byråchef.

AMF Fastigheter utvecklar totalt 23 000 kvadratmeter i Stockholmsverken, med restauranger och caféer i gatuplan. Innergårdarna kommer även att öppnas upp för allmänheten.

– Vi är väldigt glada att Antrop valt Stockholmsverken. Vi vill skapa en plats där människor och företag kan växa med sina idéer. Antrop är en av Sveriges mest spännande designbyråer och ett positivt tillskott till kvarteret. Tillsammans hoppas vi skapa en härlig och kreativ puls, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]