[ Annons ]

Mats Hederos och Aida Vrazalica
Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter och Aida Vrazalica, vd på Bybabba Sverige. Foto: AMF Fastigheter
Publicerat 15 april, 2019

AMF Fastigheter börjar kontorsdela

AMF Fastigheter flyttade till sitt nya huvudkontor på Regeringsgatan 59 i Stockholm för tre år sedan. Nu får man sällskap när PR- och kommunikationsbyrån Bybabba flyttar in.

Kontorsdelning är tanken om att kontor används effektivare och blir mer dynamiska när man delar arbetsplats med andra företag. Kontor är ofta för stora, med ytor som står tomma då människor befinner sig på möten eller arbetar från annan plats.

[ Annons ]

– Eftersom hållbar stadsutveckling står högt upp på vår agenda är samutnyttjande av kontorslokaler ett intressant område för oss att utforska. En stor del av arbetsplatsens potential är tyvärr outnyttjad under många av dygnets timmar, därför är det väldigt spännande att få dela kontor med bybabba. Vi hoppas på att få många nya idéer om både kommunikation och handel och samtidigt kunna utforska hur kontorsytan kan användas på nya sätt, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Bybabba startades av Babba Rivera, som var med och lanserade Uber i Sverige, med ambitionen att utmana etablerade arbetssätt inom PR- och kommunikation.

– Vi tror starkt på delningsekonomin, därför känns det helt rätt att dela kontor med AMF Fastigheter. Här vill vi skapa en plats för framtidens seminarium, workshops, events och möten. Vi är superglada över detta samarbete och ser det som en början på ett partnerskap som vi hoppas ska mynna ut i flera kreativa och innovativa koncept, säger Babba C Rivera grundare av bybabba.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]