Foto: Älvstranden Utveckling
Publicerat 12 augusti, 2019

Älvstranden Utveckling rekryterar Kristina Gradin

Kristina Gradin är ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling. Hon kommer närmast från Bonava sydväst och rollen som regionchef.

Kristina Gradin kommer bland annat att leda ett team på 20 projektledare och koordinatorer som arbetar med stadsutveckling i flera av Göteborgs centrala delar, bland annat Lindholmen, Frihamnen och Masthuggskajen. Idag består avdelningen av cirka.

[ Annons ]

Hon har även en rad befattningar inom NCC-koncernen på meritlistan och tillträder sin nya tjänst den 13 augusti. Hon tar därmed även plats i ledningsgruppen.

— Jag brinner för stadsutveckling och gott ledarskap och kan inte tänka mig en mer spännande organisation att verka i just nu. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från byggherresidan i det stora och viktiga stadsutvecklingsarbete som Älvstranden Utveckling leder i Göteborg, säger Kristina Gradin.

Kristina Gradin efterträder Mats Ransgård, som går över till en ny roll med ansvar för att utveckla bolagets arbete med mark och infrastruktur i genomförandefasen.

— Vi är väldigt nöjda med att Kristina väljer att söka sig till Älvstranden Utveckling. Hon är en omvittnat god ledare och kommer att tillföra mycket klokskap och kompetens som gör oss ännu vassare inom hållbar stadsutveckling, säger Marika Ogrelius Engström, vice vd för Älvstranden Utveckling.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]