Publicerat 25 november, 2020

Alltainers nyemission övertecknad, övertilldelning blir aktuell

Noteringsaktuella sjöcontainerbolaget Alltainers nyemission på åtta miljoner kronor är övertecknad men det finns fortfarande utrymme att teckna aktier då bolaget har möjlighet att utnyttja övertilldelningsoptionen.

Det framgår av ett pressmeddelande i vilket det också anges att långivaren Fore C Asset Management valt att konvertera sitt brygglån på en miljon kronor till aktier i Alltainer.

Över 300 tecknare har önskat att delta i emissionen.

Alltainers övertilldelningsoption erbjuder möjlighet att teckna fler aktier i bolaget för 6,7 miljoner kronor.

De som önskar att teckna kan som minst teckna 500 aktier i bolaget.

Alltainer värderas till 42,5 miljoner kronor före emissionen. Att få in minst 300 aktieägare och 4,5 miljoner kronor under emissionen är ett krav för att bolaget ska kunna upptas för handel på Spotlight Stock Market.

Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer sjöcontainrar inredda utefter kundernas önskemål. Detta kan vara alltifrån bostäder till barer.

”Genom nyemissionen tillförs bolaget kapital som framförallt ska användas till att utöka produktionskapaciteten i bolaget och stärka rörelsekapitalet för att öka leveranskapaciteten till kunderna, då bolaget har ett "Letter of Intent" från den amerikanska generalåterförsäljaren om köp av 400 enheter över två år”, står det.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]