Foto: AFA Fastigheter
Publicerat 25 februari, 2020

AFA hyr ut till Infor

Mjukvaruföretaget Infor flyttar in i Sergel Nova har ett av Stockholms mest centrala lägen. Byggnaden, som ligger i hörnet av Klarabergsgatan och Drottninggatan, är därmed fullt uthyrd.

Flera nya hyresgäster har flyttat in i Sergel Nova under hösten, samtidigt som befintliga hyresgäster har utökat sina ytor. Nu får de alltså sällskap av Infor.

[ Annons ]

– Vi har en väldigt bra mix av olika företag i Sergel Nova och vi är mycket glada över att Infor flyttar till huset. Parallellt med uthyrningsarbetet och hyresgästanpassningar med fokus på återbruk och återvinning, har vi även utvecklat själva fastigheten vidare. Nu återstår i princip bara att färdigställa entrén från Klarabergsgatan, säger Henrik Olmér, förvaltare på AFA Fastigheter.

Citykontoret blir en milstolpe för Infor, enligt Johan Made, General Manager på Infor.

– Vi är i en mycket expansiv fas i Norden och vårt nya kontor i Stockholm city ingår som en del i satsningen att bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare. Här kan vi erbjuda smidiga möjligheter för både kunder och anställda att mötas i ett centralt läge med bra kommunikationer. Genom att öppna ett kontor i Sergel Nova kommer vi att attrahera fler unga medarbetare och får samtidigt ett mer hållbart resande till och från våra kontor, kunder och partners i regionen, säger han i en kommentar och fortsätter:

– Citykontoret är ett komplement till våra kontor i Kista, Linköping, Göteborg och Malmö. Vi satsar på flexibla ytor och får genom AFA Fastigheter lokaler som är anpassade för många externa möten med all modern teknik till hands. Vi ser otroligt mycket fram emot att öppna vårt nya flaggskeppskontor i Sergel Nova, fortsätter Johan Made.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]