Foto: Atrium Ljungberg
Publicerat 13 september, 2018

Academic work hyr kontor i Life city

Academic work blir nya hyresgäster i Atrium Ljungbergs Life city. Bemanningsföretaget kommer att hyra 17 000 kvadratmeter kontor i fastigheten.

Inflyttning är beräknad till 2021, då fastigheten spås stå färdig. Till grannar får Academic work bland andra Karolinska institutet, KTH, Nya Karolinska Solna och Stockholms universitet.

[ Annons ]

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i Life city och samla flera av våra verksamheter under ett och samma tak för vidare expansion. Det geografiska läget känns spännande, där vi ser fram emot att bli en ännu starkare del av life science klustret som växer fram. Atrium Ljungbergs lyhördhet och långsiktiga perspektiv har varit en starkt bidragande del i vårt beslut, säger Johan Skarborg, vd på Academic work.

Life city är den del av Hagastaden, ett av Stockholms största stadsbyggnadsprojekt Stockholm genom tiderna.

– Uthyrningen till Academic Work är helt i linje med vår ambition om att fortsätta utvecklingen av Hagastaden. Intresset för Life city är stort och vi ser fram emot att nu lägga de sista pusselbitarna för att uppfylla vår vision, säger Petter Klingofström, uthyrningschef på Atrium Ljungberg.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]