Foto: AFA Fastigheter
Publicerat 25 juni, 2019

Intersport flyttar in i Sergel Nova

Intersport hyr AFA Fastigheters lokal i hörnet av Drottninggatan och Klarabergsgatan i höst. Sportkedjan öppnar där en flaggskeppsbutik på två våningar.

Den aktuella lokalen i hörnet av Drottninggatan och Klarabergsgatan i Stockholm har stått tom sedan den förra hyresgästen, leksakskedjan BR, gick i konkurs. Men nu flyttar alltså Intersport in i de 1 500 kvadratmeter stora lokalerna.

[ Annons ]

– Intresset för lokalen har varit stort men valet av INTERSPORT som hyresgäst och det nya konceptet känns helt rätt. Vi är mycket glada över att kunna hälsa INTERSPORT välkomna till huset, säger Henrik Olmér på AFA Fastigheter.

Lokalen, som är belägen på en av landets mest besöka adresser, är tänkt att inhysa Intersports nya flaggskeppsbutik på två våningar.

– Vi ges här alla möjligheter att skapa en riktigt inspirerande försäljningsyta. Det här kommer utan tvekan vara nordens fräschaste sportbutik när vi slår upp dörrarna till hösten. Här finns alla delar som krävs i konceptet som gör oss till sportbranschens ledande omnikanalretailer i Sverige, säger Marcus Wibergh, vd Intersport.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]