Riksbankshallen Consid
Publicerat 17 januari, 2018

Diös hyr ut till Consid i Sundsvall

Consid får nya lokaler i Sundsvall. Det är Diös som utvecklar den anrika byggnaden Riksbankhallen i centrala staden till IT-bolaget.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Consid egna lokaler i Riksbankshallen och därmed vara med och möjliggöra deras expansion. Det blir också ett lyft för hela fastigheten. Att utveckla våra fastigheter som bidrar till att våra hyresgäster kan växa ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

[ Annons ]

Även på Consid är man nöjd över den nya arbetsplatsen, som man beskriver som full av karaktär.

– Ett Considkontor ska ha karaktär och mer karaktär än så här hittar man inte i Sundsvall. För ett företag som jobbar i framkant med att ta vara på den digitala världens möjligheter ger det en härlig kontrast med en historisk lokal. Den utveckling som nu görs i lokalen blir perfekt för vårt inhouse-arbete med bra mötesplatser för våra besökare och oss. Lokalen stärker vårt varumärke och skapar stolthet hos våra medarbetare. Nu ser vi fram emot att installera oss i vår nya miljö, säger K-G Sjöström, regionsansvarig, Consid.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]