Fastigheten Cronholm 1. Foto: Newsec.
Publicerat 27 mars, 2017

Newsec hyr ut i Malmö

Newsec hyr ut två kontorsytor om 750 kvadratmeter vardera i Sydsvenska Dagbladets tidigare lokaler i Malmö. Nya hyresgäster blir Numera Mässor och Candidator.

Fastigheten Cronholm 1 i Malmö, även kallad HUS1, förvaltas åt en tysk fastighetsfond. Fram till för några år sedan fungerade den som kontor och tryckeri åt Sydsvenska Dagbladet. När tidningen flyttade ut öppnades möjligheter för fler företag att sitta på en kombination av kontor och processverksamhet i anslutning till stadens norra infartsled.

[ Annons ]

Numera Mässor, som tecknade sitt avtal redan i augusti, flyttar in på 763 kvadratmeter och Candidator, som tecknade kontrakt i februari, flyttar i maj in på 756 kvadratmeter.

– Det är roligt att arbeta med byggnader med mycket historik. Kombinationen av industriell verksamhet och kontor möjliggör för rätt coola lösningar som jag tror har varit viktiga faktorer i hyresgästernas val”, säger Gustav Dahlfors, Kundansvarig Newsec Asset Management, i ett pressmeddelande.

Fastigheten utvecklas just nu med en lunchpoint i bottenplan för hyresgäster och kringliggande verksamheter.

– Candidator upplever stark tillväxt och ser därför stora fördelar med att flytta in i HUS1. Dels är läget mycket gynnsamt där man slipper de värsta köerna in till centrum, dels har vi erbjudits en flexibel lösning som kommer att stödja vår fortsatta tillväxt i Malmö, säger Paul Skarin, regionchef Candidator.

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]