Wework, Box Space Co-working och United Spaces. Foto: Matthias Hamrén / Julia Lyko / United Spaces
Publicerat 23 oktober, 2019

3 x coworking

Trendig inredning och möjlighet till nätverkande lockar allt fler till kontorshotell. Här är tre stiliga coworkingaktörer som dykt upp den senaste tiden.

1. Vid Brunkebergstorg i Stockholm har den amerikanska kontorshotell-kedjan Wework slagit upp dörrarna till sin första satsning i Norden. På dryga 13 000 kvadratmeter finns plats för runt 1 000 startups och entreprenörer. Här erbjuds hyresgästerna en barista, ett brett utbud av event och kostnadsfri öl under vissa tider. Lokalerna ligger ovanför Gallerian i Stockholm och i samma fastighet har även Spotify flyttat in i sitt nya kontor. AMF Fastigheter är hyresvärd.

[ Annons ]

2. En kort promenad från Kungsparken i Malmö ligger Box Space Co-working på Gustav Adolfs torg. Här erbjuds frilansare, entreprenörer och distansjobbare en vänskaplig miljö i ett öppet kontorslandskap. Förutom podcast-studio, mötesrum och öppettider dygnet runt, finns även en kontorshund.

3. Även United Spaces lockar med inspirerande event och seminarium utöver kontorsplatser. Det är Castellums satsning på coworking som bland annat finns på Östra Hamngatan intill Nordstan i Göteborg. United Spaces vill bidra till att skapa fler möten mellan människor med olika kompetenser och erfarenheter i en inspirerande miljö. Varje tisdag bjuds det på frukost och till veckoslutet anordnas afterwork.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]