[ Annons ]

Besqab har köpt mark vid Rindö Hamn och har nu också detaljplanen redo för uppförandet av 13 nya radhus i Vaxholm.
Publicerat 30 maj, 2013

Besqab uppför nya 13 radhus i brf-projekt i Vaxholm

Besqab har köpt mark vid Rindö Hamn och har nu också detaljplanen redo för uppförandet av 13 nya radhus i Vaxholm.

– Nu när detaljplanen för den första etappen av Rindö Hamn har vunnit laga kraft så är det glädjande för oss att välkomna Besqab som den första partnern i utvecklingen av området,  säger Fredrik Brehmer, fastighetschef på Vasallen.

[ Annons ]

– Vi har själva nyligen säljstartat vårt andra bostadsrättsprojekt här i Rindö Hamn, Grisselmaren 2, och fått mycket bra respons från marknaden. Vi har redan bokningsavtal för ca 25% av lägenheterna. Vi träffar också bostadsköpare som efterfrågar marknära boenden, och som har frågat efter just radhus. Besqabs effektiva och moderna bostäder tror vi kommer att bli ett utmärkt komplement här i området, säger Fredrik Brehmer.

– Vi är glada att få bygga i det här populära området, säger Besqabs affärschef för projekt-utveckling, Lotta Niland. Vi planerar för 13 moderna och yteffektiva radhus som kommer att ligga i den lummiga ekbacken med fina utblickar mot hamnen.

Besqab planerar för säljstart av radhusen efter sommaren och en byggstart i slutet av året. Arkitekter är ÅWL Arkitekter AB. Vasallen arbetar sedan ett flertal år med att omvandla Rindö Hamn till ett attraktivt område i en modern och levande skärgårdsmiljö, med en mix av boende, arbete och
fritid.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]