[ Annons ]

Foto: HSB Malmö.
Publicerat 1 oktober, 2021

HSB Malmö rekryterar förvaltningschef

Sandra af Forselles är ny affärsområdeschef för förvaltningsverksamheten på HSB Malmö. Hon kommer närmast från LKF och rollen som fastighetschef.

Sandra af Forselles har jobbat inom förvaltningsbranschen i 20 år och har förutom tjänsten som fastighetschef på LKF bland annat arbetat på MKB. Hon har även en utbildning inom fastighetsvetenskap.

– Sandra har en lång erfarenhet av branschen och hon är en stor tillgång när det gäller att ha ett helhetsperspektiv. Hennes ledaregenskaper, med att bygga en stark gemenskap och lagkänsla, kommer att vara a och o när det gäller att nå våra affärsmål och leverera hög kvalitet till våra kunder, säger Michael Carlsson, vd på HSB Malmö.

[ Annons ]

Sandras af Forselles kommer främst arbeta med att utveckla kundvärdet och hållbara förvaltningstjänster. Hon tar även plats i HSB Malmös ledningsgrupp.

– Det ska bli otroligt spännande att få vara en del av HSBs utveckling, både när det gäller HSBs omfattande digitaliseringsresa och vårt kunderbjudande. Jag ser verkligen fram emot att utveckla vår affär tillsammans med hela organisationen och framför allt med förvaltningsteamet, säger Sandra. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]