[ Annons ]

Dennis Bucht blir vd på Fastighetsägarna GFR. Foto: Sofia Sabel.
Publicerat 20 maj, 2016

Dennis Bucht blir vd på Fastighetsägarna GFR

Nu är det klart att Dennis Bucht tar över som vd på Fastighetsägarna GFR. Han är idag vd på bostadsbolaget Mölndalsbostäder.

Dennis Bucht har haft uppdraget som vd på Mölndalsbostäder i åtta år. Han har tidigare varit vd på Uddevallahem samt ekonomichef på Bostadsbolaget.

[ Annons ]

Han tillträder sin nya tjänsten på Fastighetsägarna GFR senare i höst.

Rudolf Antoni, som varit tf vd de senaste sex månaderna, får en ny roll på Fastighetsägarna GFR som utvecklingschef och vice vd.

– Jag är oerhört glad för den här rekryteringen. Dennis Bucht har stor och värdefull erfarenhet från branschen vilket vi kommer att ha nytta av i vår organisation. Jag är också väldigt glad för att vi nu satsar ännu mer på utvecklingsfrågor och att Rudolf Antoni vill axla rollen som utvecklingschef och vice vd. Där kommer han med sin speciella kompetens att driva frågor som är avgörande för branschen, säger Bengt Gustafsson, ordförande på Fastighetsägarna GFR.

Rudolf Antoni kommer att fortsätta som tf vd tills Dennis Bucht är på plats.

– Dennis Bucht är en mycket meriterad ledare och kommer att stärka vår organisation inför framtiden. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra på ett bra sätt. Jag ställer mig helt bakom styrelsens beslut. Det ska bli spännande att få ta den nya rollen som utvecklingschef, säger tf vd Rudolf Antoni.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]