[ Annons ]

?Anna Liljenby tar nu ansvaret för Fastighetsägarnas näringspolitiska arbete i Borås.
Publicerat 16 maj, 2016

Anna Liljenby till Fastighetsägarna Borås

Anna Liljenby, idag centrumledare på Borås City, tillträder i september tjänsten som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Borås och expert inom stadsutveckling.

Anna Liljenby har de senaste tio åren arbetat med att utveckla Borås, bland annat har hon drivit arbetet som ledde fram till att Borås fick utmärkelsen Årets stadskärna 2011 och nu är finalist inför 2016. Nu ska hon fortsätta att utveckla även de andra kommunerna i Boråsregionen, som till exempel Ulricehamn, Mark och Bollebygd.

[ Annons ]

– Fastighetsägarna har tagit en framträdande position nationellt inom området stadsutveckling och det ska bli väldigt roligt att få fortsätta det positiva utvecklingsarbetet vi har i Borås med fokus på fastighetsägarnas nytta och att få vara med och utveckla kommunerna i Boråsregionen, säger Anna Liljenby.

Förutom att vara näringspolitiskt ansvarig kommer Anna Liljenby också att få titeln expert inom stadsutveckling.

– Jag ser verkligen fram emot att vara delaktig i att sprida kundskapen om hur vi utvecklar våra städer och att få arbeta nära Fastighetsägarnas Tomas Kruth som är ett av de tunga namnen inom stadsutveckling i Sverige idag, säger hon.

Anna Liljenby börjar sitt nya arbete den 12 september.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]