Trianon rekryterar affärsutvecklingschef från MKB

Nyligen börsnoterade Trianon har rekryterat Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB.

Annons:

Annons:

Annons:


Trianon, som valt att satsa på fastigheter i Malmö, växer kraftigt. Fastighetsbeståndets bokförda värde har växt från drygt 200 miljoner kronor 2006 till 3,8 miljarder kronor i mars 2017. I juni börsnoterades Trianon på First North.

Hittills har det varit relativt tyst om bolaget. Vilket lär förändras i och med börsnoteringen.

Därför förstärker man nu med en ny affärsutvecklingschef. Anna Heide kommer närmast från det kommunala fastighetsbolaget i Malmö, MKB Fastighets AB, där hon var CSR-chef. Hon har även erfarenhet från SABO som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.

– Vi är mycket glada att Anna kommer till Trianon i en spännande nyinrättad tjänst som affärsutvecklingschef. Anna kommer att ha en viktig roll när det gäller att utveckla bolaget vidare i ett fortsatt högt tempo. Hon kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré samt i de framtida utvecklingsprojekten ibland annat Rosengård och Sege Park, säger Trianons VD Olof Andersson.

Anna Heide ser fram emot att bidra till Trianons framtida utveckling.

– Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bland annat. Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande, säger Anna Heide.