Susanna Höglund blir Sabos nya ekonomichef

Bransch- och intresseorganisationen Sabo rekryterar Susanna Höglund till tjänsten som chef för finans- och ekonomienheten.

Annons:

Annons:

Annons:


– De allmännyttiga bostadsföretagen är en mycket viktig förutsättning för en väl fungerande bostadsmarknad och bostadsförsörjning i hela Sverige. Jag ser därför fram emot att, i samarbete med Sabos medlemsföretag och medarbetare, få bidra till att utveckla allmännyttans uppdrag, säger Susanna Höglund, som idag är koncerncontroller på Stockholms Stadshus.

Sabos nya finanschef tar med sig gedigna erfarenheter. Susanna Höglund är civilingenjör med inriktning på fastighetsekonomi med mångårig erfarenhet av värderingsfrågor, investeringar och ägarstyrning, centralt placerad i Stockholms stad.

– Vi står inför stora och viktiga investeringar, både i bostadsbyggande och renoveringar. Susanna Höglunds erfarenheter och kunskaper kommer ytterligare stärka Sabos stöd till medlemsföretagen i de frågorna, det är mycket välkommet, säger Anders Nordstrand, vd för Sabo, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag.

Susanna Höglund tillträder tjänsten senast i maj.