Större frihet med REAL Fastighetssystemet

Från REAL Fastighetssystemet REAL är ett system för i huvudsak ekonomisk fastighetsförvaltning. REAL är helt webbaserat vilken innebär stor frihet att nå systemet var du än befinner dig. I REAL förvaltar du allt från hyresrätter, lokaler, brf:er till samfälligheter, parkering, förråd med mera.


Cirka 750 företag och 2 500 användare har valt REAL och därmed en molnbaserad miljö för sin fastighetsförvaltning. Kanske skulle det kunna vara intressant även för dig?

REAL Fastighetssystemet är ett helt webbaserat system för ekonomisk fastighetsförvaltning som även innehåller viss tekniskt stöd, såsom exempelvis underhåll och felanmälan. REAL har funnits på marknaden sedan 1991 och firar därmed 26 år i år.

Lite kuriosa:
I REAL aviseras ca 12 miljarder kronor varje år.
4 000 bolag, en kvarts miljon hyresobjekt och knappt
20 miljoner kvadratmeter boyta finns registrerade i systemet.
Detta fördelat på drygt 750 kundföretag (licenser) och kring 2 500 användare.

Våra kunder är i första hand fastighetsbolag och förvaltare på uppdrag. Även några större BRF:er. Vi har även en hel del redovisningskonsulter, kontor inom kedjorna PwC, Ernst & Young, BDO, Grant Thornton, Baker Tilly med flera som kunder, då man numera ofta erbjuder en totallösning när det gäller ekonomisupport för bostadsrättföreningar.

Förvaltar du på uppdrag kommer du att gilla vår Portal
REAL-Portalen ger dig möjlighet att serva dina kunder på ett mycket bekvämt sätt. Styrelseledamöter och medlemmar i bostadsrättsföreningar samt ägare och hyresgäster kan enkelt hämta ut information utan att behöva logga in i systemet. Det spar både tid och pengar i minskade besök och telefonsamtal. Givetvis passar Portalen även varje enskild BRF som själva sköter sin förvaltning.

Mjuka värden
Många kallar sina försäljningar för att göra avslut. Vi ser det som en början på en lång och ömsesidig relation och samverkan där båda parter ska känna nyttan med de investeringar som görs. Hälften av våra kunder har varit det i tio år eller mer.

Hur bra system och tekniska verktyg vi än kan leverera så faller helheten om vi inte kan ge en bra service och support till våra kunder.

Välkommen att prova oss du också.  Antingen via en webbvisning över internet där du får en snabb överblick av REAL utifrån dina krav och önskemål. Eller kanske vårt erbjudande om att Testa Gratis där du själv kan botanisera runt i systemet. Läs mer på www.real.se eller slå en signal på 010-602 32 00.

Referenser
Vill du ha någon referens från en befintlig kund som matchar just din förvaltning så hör du bara av dig till oss på 010-602 32 00. Du hittar även några referenskunder på vår webbsida.

Sponsrat innehåll från REAL Fastighetssystemet
Annons