Savills rekryterar affärsområdeschef

Fastighetsrådgivningsbolaget Savills startar upp sin hyresgästrådgivningsenhet i Sverige. Samtidigt rekryteras Anders Henningsson som affärsområdeschef.

Annons:

Annons:

Annons:


Savills rekryterar Anders Henningsson som ny affärsområdeschef. Som hyresgästrepresentant, eller Head of Occupier Services, ansvarar han för bolagets nya hyresgästrådgivningsenhet från och med mitten av februari 2018.

– Med Occupier Services som tjänst skapar vi ytterligare bredd i vårt tjänsteutbud och fortsätter att bygga Savills varumärke i Sverige och Norden. Att starta med denna tjänst ligger i tiden och är ett uppskattat tillskott för våra ägare och kollegor runtom i världen, säger Anders Nyström, vd och koncernchef på Savills i Sverige.

Anders Henningsson har 20 års branscherfarenhet och driver just nu egen konsultverksamhet. Tidigare har han varit seniorkonsult på Niras och ansvarat för hyresgästrådgivning på C&W.

– Vår målsättning är att skapa affärsnytta främst genom att företräda våra uppdragsgivare i den del som rör själva hyresförhandlingen och på det sättet nå bästa möjliga uppgörelse i varje specifik affär, säger Anders Henningsson.

 

 

 

 

 

 

Annons: