Pusshållplats i Värtahamnen

Fastighetsägarna i den framväxande stadsdelen Värtahamnen slår ett slag för kärleken. På pusshållplatsen är fritt framför den som vill att pussas från och med Alla Hjärtans Dag och framåt.

Annons:

Annons:

Annons:


Från och med idag, Alla Hjärtans Dag, och några veckor framåt firas kärleken i Värtahamnen. Utsmyckningen med hjärtan i Värtahamnen är en ljusinstallation som också ska visa att Stockholms stad och fastighetsägarna kommer att addera mer kärlek till området.

– Vi gör det för att vi vill se mer kärlek och hjärta i den framväxande stadsdelen Värtahamnen som idag upplevs som karg och kall. Förhoppningsvis kommer vi att kunna sprida lite omtanke och kanske kan några spontana pussar ges – med samtycke förstås, säger Kristina Alvendal, sammankallande för Fastighetsägarna i Värtahamnen.

Pusshållplatsen ligger i närheten av gångtunneln för gående från Finlandsparken och Gärdets t-bana. Det kommer även att finnas hjärtan utefter gångtunneln som leder till kontoren och färjeterminalen samt på en fastighet vid Hangövägen, som ägs av Kungsleden.